Neus-mondmasker altijd en overal verplicht op Campus Vesta

Vanaf maandag 28 juni 2021 gelden de volgende afspraken op Campus Vesta:

Het (op de juiste manier!) dragen van een mond-neusmasker is binnen de gebouwen van Campus Vesta altijd en overal verplicht. Enkel als je plaatsneemt in een leslokaal en je je niet meer verplaatst mag het mond-neusmasker worden afgedaan.

Als je buiten op de terreinen van Campus Vesta geen 1,5m afstand kan houden, dan is het ook daar verplicht om een mond-neusmasker te dragen.

Sjaals, bandana’s, fleeky’s en nekwarmers mogen niet meer gebruikt worden als mond-neusmasker. Ook maskers met een ventiel zijn verboden!

Het is ook belangrijk dat het mond-neusmasker correct wordt gedragen en dat het tijdig wordt ververst/gewassen. Anders biedt het niet voldoende bescherming.

Deze verplichting wil niet zeggen dat er geen afstand meer gehouden moet worden. We houden in de eerste plaats anderhalve meter afstand van elkaar. Het dragen van een mond-neusmasker is een extra veiligheidsmaatregel.

We hopen het op die manier voor iedereen zo veilig mogelijk te houden op onze campus.

Op de hoogte blijven over het PGRM?

Uw privacy is voor ons belangrijk. Als u graag op de hoogte blijft kan u zich registreren via de GDPR site van Campus Vesta. Na registratie krijgt u een mail toegestuurd waarin u uw keuze kan bepalen en bevestigen.