INSCHRIJVEN

UPDATE: Voor academiejaar 2022-2023 kan er niet meer ingeschreven worden, de modules zijn allemaal volzet. De interesse in onze opleiding is enorm, waarvoor dank. Eventueel nieuwe geïnteresseerden moeten wij vragen om geduld te hebben en zich in juni 2023 in te schrijven voor academiejaar 2023-2024..

Tijdens academiejaar 2022-2023 zullen de modules 1, 2, 3, 5, 6 en 7 georganiseerd worden. Wil je het getuigschrift postgraduaat rampenmanagement behalen dan dien je module 1, 2 en twee keuzemodules succesvol af te ronden. Je kan het volledige pakket van je opleiding spreiden over maximum 5 academiejaren. Tijdens de opleiding of nadien kan je uiteraard ook extra modules volgen.

Let op: bij een nieuwe inschrijving dien je verplicht in te schrijven voor module 2. Module 1 dien je eveneens verplicht af te leggen voor het behalen van je getuigschrift, maar je kiest zelf wanneer.

Wens je het getuigschrift niet te behalen, dan kan je ook als vrije cursist voor één of meerdere modules (uitgezonderd module 1) inschrijven.

TOELATINGSVOORWAARDEN

Om aan de opleiding te mogen starten dien je in het bezit te zijn van een bachelordiploma. Slechts in uitzonderlijke gevallen kan hiervan worden afgeweken: een EVC-beoordeling en/of een toelatingsproef waarbij de organisator vaststelt dat de kandidaat voldoet aan de begintermen van de opleiding, kan aanleiding geven tot een aanvullende toelating voor studenten die niet expliciet aan de diplomavoorwaarden voldoen.

Doelgroep zijn leidinggevenden van verschillende hulpverleningsdisciplines:

  • Leidinggevenden van verschillende hulpverleningsdisciplines
  • Brandweer en politie
  • Artsen en verpleegkundigen
  • Veiligheidsverantwoordelijken van bedrijven, ziekenhuizen en verzorgingsinstellingen
  • Beleidsverantwoordelijken van verschillende beleidsniveaus
  • Ambtenaren noodplanning
  • Vrijwilligers en medewerkers met een coördinerende rol binnen crisisbeheer

INSCHRIJVINGSGELD

Het inschrijvingsgeld is voor alle modules gelijk en bedraagt €600 per module. Voor je inschrijving, je verzekering als deelnemer en voor andere administratieve zaken vragen we eenmalig €100.

Voor een postgraduaatsopleiding heb je geen recht op een studietoelage. Je kan wel gebruik maken van de KMO-portefeuille (registratienummer DVO 109141).

De opleiding komt in aanmerking voor betaald educatief verlof (Brussel/Wallonië). De opleiding geeft geen recht op opleidingsverlof, opleidingscheques en opleidingskrediet.

Als vrije cursist betaal je per module en eenmalig een administratieve kost van €100.

BEVESTIGING START OPLEIDING

Als je kandidaatstelling goedgekeurd wordt en je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden, ontvang je van Campus Vesta een bevestigingsmail met verdere informatie om je inschrijving definitief te maken.

Enkel studenten die dit academiejaar ingeschreven zijn, kunnen voor volgend academiejaar inschrijven als herinschrijvers. Studenten die een jaar of langer niet ingeschreven geweest zijn aan Universiteit Antwerpen, moeten de procedure voor nieuwe inschrijvingen volgen.

Op de hoogte blijven over het PGRM?

Uw privacy is voor ons belangrijk. Als u graag op de hoogte blijft kan u zich registreren via de GDPR site van Campus Vesta. Na registratie krijgt u een mail toegestuurd waarin u uw keuze kan bepalen en bevestigen.