INSCHRIJVEN

Voor het academiejaar 2021-2022 kan er niet meer ingeschreven worden.

INSCHRIJVINGSGELD

Het inschrijvingsgeld is voor alle modules gelijk en bedraagt 600€ per module. Voor je inschrijving, je verzekering als deelnemer en voor andere administratieve zaken vragen we eenmalig 100€.

Voor een postgraduaatsopleiding heb je geen recht op een studietoelage. Je kan wel gebruik maken van de KMO-portefeuille (registratienummer DVO 109141). De opleiding komt in aanmerking voor betaald educatief verlof (Brussel / Wallonië).

Vlaams opleidingsverlof (Vlaamse gemeenschap): voor het nieuwe academiejaar 2021-2022 zullen we geen dossiers meer indienen in de opleidingsdatabank Vlaamse opleidingsincentives. Dit betekent dat er geen recht meer wordt verleend op opleidingsverlof, opleidingscheques en opleidingskrediet.

Je kan ook als vrij cursist aan een module deelnemen (behalve aan module 1). Je betaalt dan voor één module en de administratieve kost indien dat je eerste inschrijving is voor deze opleiding.

Opgelet aangezien de plaatsen per module beperkt zijn is snel inschrijven de boodschap (first in, first served).

Het getuigschrift dien je te behalen binnen de 5 academiejaren na aanvang van het PGRM.

START OPLEIDING

Als je kandidaatstelling goedgekeurd wordt en je voldoet aan de toelatingsvoorwaarden, ontvang je van Campus Vesta een bevestigingsmail. Campus Vesta zorgt ervoor dat je wordt ingeschreven aan de Universiteit Antwerpen.

HERINSCHRIJVEN UA

Indien je in AJ 2020-2021 was ingeschreven voor het postgraduaat rampenmanagement, dan is de volgende procedure van toepassing: de cursist schrijft zich eerst in via Campus Vesta. Na verwerking van alle inschrijvingen (augustus) ontvang je een bevestigingsbrief van Campus Vesta waarin staat genoteerd aan welke module(s) je kan deelnemen. De bevestigingsbrief zal tevens een link bevatten via dewelke je je herinschrijving aan de UA dient te volbrengen. Zorg alvast dat je het paswoord en login dat je vorig academiejaar per post hebt ontvangen, bij de hand hebt.

Op de hoogte blijven over het PGRM?

Uw privacy is voor ons belangrijk. Als u graag op de hoogte blijft kan u zich registreren via de GDPR site van Campus Vesta. Na registratie krijgt u een mail toegestuurd waarin u uw keuze kan bepalen en bevestigen.