Vul de vragenreeks in voor Samen Leren uit COVID-19

Reeds enkele maanden is de wereld in de ban van het COVID-19 virus. Iedereen in de maatschappij komt er mee in aanraking, zowel in zijn werk- als privéleven. De situatie is voor elk van ons hectisch en vergt een snelle schakeling tussen onze “oude” gewoontes en het “nieuwe” normaal.

Voor (eerstelijns) hulpverleners geldt dit nog meer, zij zien de noden en behoeften op het terrein als eerste en worden het hardst geconfronteerd met pijnpunten en leerpunten.

Daarom willen we inzetten op evalueren, want evalueren is tijdens een crisis een van de belangrijkste stappen. Hoe kunnen we er anders voor zorgen dat we de crisis morgen beter beheersen dan vandaag? Om best practices te verzamelen en leerpunten te verbeteren zet Campus Vesta de vragenreeks ‘Samen Leren uit COVID-19’ verder. Kennis gedeeld door en voor de veiligheidssector, om de crisis zo optimaal mogelijk te managen.

Deze vragenlijst is bedoeld voor: hulpverleners, beleidsmakers en coördinatoren die betrokken zijn in het beheer van deze crisis. De antwoorden worden anoniem verwerkt. Stuur de vragenlijst door naar zo veel mogelijk veiligheidsprofessionals binnen uw netwerk!

Op de hoogte blijven over het PGRM?

Uw privacy is voor ons belangrijk. Als u graag op de hoogte blijft kan u zich registreren via de GDPR site van Campus Vesta. Na registratie krijgt u een mail toegestuurd waarin u uw keuze kan bepalen en bevestigen.