Inschrijvingen voor academiejaar 2024-2025 starten op 20 juni

De inschrijvingsperiode voor het postgraduaat rampenmanagement academiejaar 2024-2025 start op donderdag 20 juni om 12 uur.

Het postgraduaat telt 20 studiepunten. Het programma is opgedeeld in 10 afzonderlijke modules. Om het getuigschrift te behalen, moet je slagen in twee verplichte modules (1 en 2) en in twee keuzemodules.

De modules die worden georganiseerd in academiejaar 2024-2025 zijn:

  • module 1: eindwerk en rampoefening (8 studiepunten)
  • module 2: algemeen kader en wetgeving (4 studiepunten)
  • module 3: medische technieken
  • module 5: informatiemanagement
  • module 6: management DIR CP-OPS
  • module 7: technologische rampen

De lessenroosters kan je raadplegen onder het item PROGRAMMA op deze website.

Omdat het aantal plaatsen per module beperkt is, is snel inschrijven de boodschap. Opgelet: je krijgt geen bevestigingsmail van je inschrijving!

Campus Vesta laat je uiterlijk tegen eind augustus via mail weten of je inschrijving in orde is of dat je op de wachtlijst staat. In het eerste geval krijg je meteen ook het verzoek om te betalen voor de modules waarvoor je ingeschreven bent. Pas na betaling is je inschrijving definitief.

De inschrijflink zal op donderdag 20 juni om 12 uur online gezet worden via onderstaande link. Alleen door het online inschrijvingsformulier in te vullen, kan je je inschrijven voor het postgraduaat. Mails of telefoontjes gelden niet als inschrijving.

Het inschrijvingsgeld voor nieuwe cursisten bedraagt 1.200 euro per module. Per academiejaar komt daar nog 100 euro bij voor je inschrijving aan de universiteit, je verzekering als deelnemer en voor andere administratieve afhandelingen.

Ben je al in het academiejaar 2022-2023 of nog vroeger gestart met je postgraduaat rampenmanagement? Dan blijft het inschrijvingsgeld voor jou op 600 euro per module (+ 100 euro voor inschrijving, verzekering en administratie).

Een andere uitzondering zijn de cursisten die reeds waren ingeschreven voor module 1 (rampoefening en eindwerk), maar bv. alleen aan de rampoefening hebben deelgenomen en de verdediging van hun eindwerk hebben verschoven naar het volgende academiejaar. Als module 1 de enige module is die ze nog moeten volgen, zullen ze geen inschrijvingsgeld moeten betalen. Alleen 100 euro voor verzekering en administratieve kosten.

Voor meer info:
Sofie De Caluwe, coƶrdinator postgraduaat rampenmanagement, 03 205 30 00 of 0476 88 32 00.

Op de hoogte blijven over het PGRM?

Uw privacy is voor ons belangrijk. Als u graag op de hoogte blijft kan u zich registreren via de GDPR site van Campus Vesta. Na registratie krijgt u een mail toegestuurd waarin u uw keuze kan bepalen en bevestigen.